Тирамису в купа тип „кристална‘‘ 120мл-10бр

40.00 лв.

Тирамису в купа тип  „кристална‘‘ 120мл-10бр в удобна опаковка

Алергени: лактоза, глутен
  • бишкоти
  • маскарпоне
  • яйце
  • растителна сметана
  • нес кафе
  • какао