ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА В КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ!

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА изказва своите специални благодарности към МАЩЕРКА КЕТЪРИНГ, които с радост и огромно желание се съгласиха да осигурят кетъринга в Спортна зала Колодрума по време на продукцията на националния отбор „ПЛОВДИВ ПОСРЕЩА „ЗЛАТНИТЕ“ МОМИЧЕТА
Специално за нашата страница от МАЩЕРКА КЕТЪРИНГ споделиха радостта и вълнението да бъдат част от това много вълнуващо и красиво събитие:


„Ние от Мащерка кетъринг ООД имаме честта да осигурим кетъринга в Колодрум Пловдив по време на събитието ПЛОВДИВ ПОСРЕЩА ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА“!
Правим го с радост и ще нахраним нашите златни момичета здравословно и вкусно, красиво и богато.
За нас храненето преди всичко трябва да бъде натурално и в съгласие с потребностите на човешкото тяло.
Ние имаме много професионален опит по света и в България, но сме нов за Пловдивския пазар кетъринг-скоро ставаме на три годинки.
Открито се обявяваме против обезмаслените продукти, имитиращите продукти и „лесните“ полуфабрикати.
Уважаваме труда, истината и стремежа към съвършенство.
Именно заради това, с уважение и възхищение към таланта, дисциплината и положения труд, ще организираме за момичетата един празничен обяд с прясна, вкусна и натурална храна, която да „разкаже“ за пътя от семенцето към чинията.
Вярваме, че храната говори сама за себе си и желаем добро здраве, добър апетит, много успехи и безоблачно щастие на целия отбор!
Бъдете живи и здрави, момичета!
Покорявайте върхове, реализирайте достойно целия си потенциал и бъдете горди Българки!
Успех от сърце ви желаем!
Екипа на Мащерка кетъринг.“
БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА КЪМ НАШИЯ КРАСИВ СПОРТ!